Εκλογέσ Πασοκ / tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ : Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής.

Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου.

Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51.

Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, .

Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος.

Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το .

«τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, .

Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51.

Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την .

Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής.

Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο .

Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος .

Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Στις 5 και 12 δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος αλλαγής… 03 δεκ 2021 13:51. Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Βαθύ… πασοκ, μέχρι το κόκκαλο, ο 82χρονος κύριος που έφτασε "βαμμένος" στα πράσινα στο δημαρχείο της πύλης τρικάλων για να ψηφίσει για το . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την .

Εκλογέσ Πασοκ / tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ : Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής.. Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου.